Forum dyskusyjne | |||||
10 maja 2008 Rowerowa Masa Krytyczna - Masa dla UMK (38) | |||||
| |||||
Autor | Treść wypowiedzi | ||||
miasto: Toruń dołączył: 2008-02-15 | W "City Toruń" też jest wzmianka | ||||
dołączył: 2007-01-03 | "City Torun" napisalo eelgancko tylko zamiast 15 podalo start masy o 10 ;/ postaramy sie jakos zawiesic plakaty w okolicy Rynku Nowomiejskiego aby wszystko bylo jasne. sobolek, oczywiscie matura najwazniejsza, ale od nauki tez trzeba wypoczac - chociazby w celu utrwalenia wiedzy - a lepszego sposobu na relaks niz przejazdzka rowerowa chyba nie ma :jezyk pogoda ma byc ladna wiec przybywajcie !! | ||||
miasto: Toruń dołączył: 2008-04-03 | wg mnie głupie jest mowienie "nic nie osiagnelismy" odnosnie atykułu w wybiórczej. to tak jakby sie poddać, taki mały samobój... | ||||
dołączył: 2007-01-03 | Skoro uwazasz ze cos osiągnelismy podziel sie ta wiedza z nami 8) Zdanie to dotyczy kwesti budowy drogi rowerowej w ciagu ulicy Mickiewicza. Do dzisiaj nie dostalismy odpowiedzi na nasze pismo w tej sprawie. Dlatego uwazam, ze na dzien dzisiejszy sprawa wyglada jak wygladala i stad taka opinia. Oczywiscie sam fakt przejazdu takiej ilosci rowerzystow to juz sukces. Sukcesem jest to, ze media coraz bardziej rzetelnie przyglaja sie problemom torunskiej infrastruktury rowerowej. Gdybysmy sie poddali nie byloby akcji majowej i ponownego przejazdu przez ulice Mickiewicza. Mam nadzieje, ze kolejnym sukcesem bedzie duza ilosc rowerzystow na jutrzejszej Masie. Ale to zalezy przede wszytskim od WAS !! | ||||
dołączył: 2008-05-10 | Przejazd Mickiewicza przy dźwiękach marsza imperialnego!!! :evil :evil :evil Pierwszy raz byłem na takiej imprezie i mi się podobało. Gratulacje dla organizatorów. | ||||
miasto: Toruń dołączył: 2008-01-20 | Ma ktoś zdjęcia z Masy? | ||||
miasto: Toruń dołączył: 2007-02-20 | Wejdź na "ostatnio komentowane", 2 strona - Małgosia. Jest tam link do 296 zdjęć z MASY. Miłego oglądania. | ||||
miasto: Toruń dołączył: 2007-02-20 | Oczywiście "ostatnio komentowane - majowa masa - 2 strona - malgosia". | ||||
Dodaj odpowiedź » | Nowy temat » | |||||
|
|
Stowarzyszenie ROWEROWY TORUŃ działa na rzecz powstawania odpowiedniej infrastruktury rowerowej.
konto bankowe BGŻ S.A. 71203000451110000002819490 NIP: 9562231407 Regon: 340487237 KRS: 0000299242