Forum dyskusyjne | |
11 stycznia 2009 - Orkiestrowa Masa Krytyczna !! (14) | |
Autor | Treść wypowiedzi |
dołączył: 2007-01-03 | W niedziele 11 stycznia 2009 roku z okazji Wielkiej Orkiestry Swiatecznej Pomocy wyruszy na miasto Orkiestrowa Masa Krytyczna !! szczegolow jeszcze nie znamy, o wszystkim oczywiscie Was poinformujemy. jedno jest pewne: rezerwujcie czas i szykujcie czerwone ubrania bowiem ten kolor bedzie kolorem przewodnim przejazdu ! |
miasto: toruń dołączył: 2007-06-19 | |
miasto: Toruń dołączył: 2008-10-12 | hmm... ciekawa koncepcja Jestem za... tylko że chyba nie mam czerwonych ubrań w szafie ;/ trzeba będzie iść na zakupy ;P |
miasto: Toruń dołączył: 2007-09-23 | Może trochę więcej 'pokręcimy' się po starówce? Chociaż, może lepiej nie, pewnie dużo ludu będzie wszędzie. |
miasto: Toruń dołączył: 2008-06-01 | @tutmo, moze koncowke pociagnac do grudziadzkiej? Bylibysmy bardziej widoczni. |
miasto: toruń dołączył: 2007-06-19 | ale bedziemy jechać w drugą stronę: z nowomiejskiego, katarzyny, dąbrowskiego, grudziądzką, legionów, podgórną itd. A potem pętla bulwarem, warszawsą, sikorskiego i chełmińską na rynek nowomiejski. A Tobie chyba chodzi o to żeby podgórną pociągnąć aż do grudziądzkiej?To by było pod prąd z moim planem:)Fakt nie zaznaczyłem strzałek, ale teraz chyba już wszystko jasne:) |
miasto: Toruń dołączył: 2008-06-01 | Nie spojrzalem na bydgoska i uznalem, ze skoro nie ma strzalek to na pewno jechac bedziemy zgodnie z ruchem wskazowek zegara :-) Ale mimo wszystko sugeruje grudziadzka, obojetnie od kierunku, to wieksza ulica i lepiej widoczna -- zwlaszcza, ze po grudziadzkiej jechalibysmy przez wazne punkty, kaszownik, plac artylerzystow -- ulica nie jest ograniczona domami, wiec widac by nas bylo z daleka. Grudziadzka jest dwukierunkowowa. |
miasto: toruń dołączył: 2007-06-19 | Rondo pokoju juz chyba otwarte więc moznaby zamoiast w dąbrowskiego to w dobrzyńską, kaszownik warneńczyka grudziądzką podgórna a dalej już tak jak na mapie. Dobry pomysł:) Ale nie wiem na jakim etapie jest legalizacja masy i czy nie jest za późno na zmianę trasy |
dołączył: 2007-01-09 | papiery na mase juz zaniesione do urzedu, wiec zmiany w przebiegu trasy niemozliwe;] |
dołączył: 2007-01-03 | trasa Orkiestrowej Masy Krytycznej bedzie identyczna jak ta w linku tutma ;] chyba w wypadku styczniowej masy bardziej liczy sie idea, a nie dlugosc trasy. na wiosne pojezdzimy troche dluzej do przejazdu 11 stycznia zostalo bardzo malo czasu |
dołączył: 2007-01-03 | w koncu jest plakat na Mase w zwiazku z tym tradycyjna prosba: jesli mozecie rozwiescie w zaprzyjaznionych sklepach / szkolach itp najwazniejsze aby nikomu plakaty nie przeszkadzaly. liczymy na Wasza kreatywnosc pliki maja okolo 1 mb. w razie problemow pisac na forum lub na stowarzyszeniowego mejla. plakat wersja kolor: http://rowerowytorun.com.pl/masawosp2009/p...lor.jpg plakat wersja czarno biala: http://rowerowytorun.com.pl/masawosp2009/p...aly.jpg ulotki: http://rowerowytorun.com.pl/masawosp2009/ulotki.jpg k |
miasto: Toruń dołączył: 2007-02-20 | Czołem. Od poniedziałki wieszam plakaty. Chciałem dziś trochę rozmnożyć, ale kopiarnie z kolorowym A3 (bo będę powiększał) były dziś nieczynne. Do dzieła! |
miasto: Toruń dołączył: 2007-02-20 | A3 (i 2 mniejsze) już wisi na moim osiedlu - i to z pieczątką administracji osiedla! Pewnie że po śniegu można jeździć. W niedzielę widziałem w laskach między Brzeziną a Fortem VII sporo rowerzystów. |
Dodaj odpowiedź » | Nowy temat » |
|
Stowarzyszenie ROWEROWY TORUŃ działa na rzecz powstawania odpowiedniej infrastruktury rowerowej.
konto bankowe BGŻ S.A. 71203000451110000002819490 NIP: 9562231407 Regon: 340487237 KRS: 0000299242