Forum dyskusyjne | |
koszulki Stowarzyszenia (16) | |
Autor | Treść wypowiedzi |
miasto: Torino dołączył: 2007-03-17 | WItam! Przygotowuję koszulki dla naszego Stowarzyszenia(wzór niżej, na ramieniu bedzie logo Stowarzyszenia). Jezeli wy też chcielibyście sprawić sobie taką koszulke, proszę o kontakt na adres kok84@o2.pl Cenowo jestem uzależniony od wartości koszulek i materiałów. Jeżeli bedzie większa ilość chętnych cana może się zmienić. Na chwilę obecną wynosi 22 złote. Odbiór będzie możliwy przed najbliższą Masą Krytyczną. W mailach proszę podać rozmiar oraz fason(męski, damski) |
miasto: Krobia dołączył: 2008-06-24 | przecudnej urody koszulka |
miasto: TORUŃ dołączył: 2007-03-07 | zapodałem Ci temat - zamówienie na maila proponuję jakąś weryfikację - osób należących do Stowarzyszenia pozdrówko |
miasto: toruń dołączył: 2007-06-19 | "weryfikację - osób należących do Stowarzyszenia" co przez to rozumiesz? że osoby spoza stowarzyszenia nie mogą sobie sprawić koszulki z reklama naszego stowarzyszenia:D? |
miasto: TORUŃ dołączył: 2007-03-07 | "przygotowuję koszulki dla naszego Stowarzyszenia" myślę, że logo stowarzyszenia na ramieniu powinno być dla członków stowarzyszenia, tyle moje zdanie |
dołączył: 2007-01-03 | eee tam logo może być na każdej koszulce, dobra reklama nie jest zła |
miasto: Toruń dołączył: 2007-02-20 | Też myślę, jak Paweł. Każde stowarzyszenie, klub i inne "cóś" opiera się nie tylko na "kadrze" ale głównie na sympatykach i osobach zaprzyjaźnionych. I niech każdy kto chce nosi logo bo w ten sposób identyfikuje się z RoTo. |
miasto: Toruń dołączył: 2007-07-19 | Ja tez chcę koszulkę Jeżeli da się jeszcze zamówić, to poproszę. |
miasto: Toruń dołączył: 2007-07-19 | ... choć wołałbym bardziej agresywną 'Bike or die' :[] |
miasto: Torino dołączył: 2007-03-17 | nie ma problemu, nadal można składać zamówienia(przypominam o rozmiarze w mailu). Jeżeli zaś chodzi o ostrzejsze hasło, to zastanawialiśmy się nad "Nakaz pedałowania" do tego samego znaku graficznego hihi! PZDR! |
miasto: toruń dołączył: 2007-06-19 | :Nakaz pedałowanie: - dobre, lepsze, ja bym wolał Nakaz:D |
miasto: Toruń dołączył: 2007-07-19 | Tia, ale chciałbym dziecku kupić... wolałbym takie z mniejszym podtekstem erotycznym... |
miasto: Torino dołączył: 2007-03-17 | nadal czekam na nasze koszulki. Niestety zamówienie jest spychane na później ze względu na małą ilość. ostatnia wersja brzmi- za tydzień %) liczę,że już będą. Plusem tej sytuacji jest to, że śmiało można jeszcze zamawiać. PZDR! tu prośba- w sprawie koszulek kontaktujcie sie ze mną pod mailem kok84@o2.pl. Paweł ma sporo innej roboty k |
miasto: toruń dołączył: 2007-06-19 | koszulki nadal spychane?jest jeszcze szansa, że kiedyś się dopchną? |
miasto: Toruń dołączył: 2007-02-02 | Na parę m-cy byłem poza tematem rowerowym. Miło, że Cocu "szyje" koszulki. Oczywiście piszę się na nie - sztuk dwa. Mam jednak uwagi, co do ich wystroju. Po pierwsze - mało jaskrawe i bez elementów odblaskowych; Po drugie - ironiczno-patetyczny napis (make bike not war)zmienić na polski, np. "rowerem jest eko", " rower=eko", "rower=O2", czy coś w tym stylu, bo ktoś jeszcze pomyśli, że ci bez roweru są bushowcami:-) Niech będzie trochę drożej, ale praktyczniej i po naszemu. Pozdrawiam PS. Aha!, a co z nalepkami z logo RT na rowery? Kiedyś postulowałem. |
dołączył: 2007-01-03 | czesc Stefan. nie wiem czy cos wyjdzie z tych koszulek. odpowiedzialny za ich przygotowanie Koku sie nie odzywa, a same koszulki mialy byc juz na wrzesien. a jest grudzien... w kazdym badz raze obiecuje, ze wezmiemy sie do roboty i najpozniej na pierwsza wiosenna Masę - bo pierwsza bedzie juz 11 stycznia z okazji WOSP - beda przygotowane koszulki. z naklejkami i innymi gadzetami tez sie pomysli |
Dodaj odpowiedź » | Nowy temat » |
|
Stowarzyszenie ROWEROWY TORUŃ działa na rzecz powstawania odpowiedniej infrastruktury rowerowej.
konto bankowe BGŻ S.A. 71203000451110000002819490 NIP: 9562231407 Regon: 340487237 KRS: 0000299242