Forum dyskusyjne | |
Skatepark (4) | |
Autor | Treść wypowiedzi |
miasto: Toruń dołączył: 2008-04-03 | Witam, obilo mi sie o uszy ze na rubinkowi 1 ma / powstanie skatepark. Czy Wasze stowarzyszenie ma z tym coś wspolnego i posiada jakies informacje czy jest to inicjatywa kogos innego ?? Jeżeli ktoś coś wie w tej materii nich się podzieli swoimi informacjami |
miasto: TORUŃ dołączył: 2007-03-07 | ma powstać na boisku Zespołu Szkół Nr 2 (czyli dawnej SP4, obecnego GIM 4 i IX LO). Inicjatywa ta jest TSSA - Toruńska Scena Sportów Alternatywnych. Niestety jakieś buble polityczne sobie ją przywłaszczyły. I się nią teraz chwalą - i przypisują sobie. Pozdrowerek |
miasto: Toruń dołączył: 2008-04-03 | Ciesze sie ze takie miejsce, rzuta oka z okna mojego bloku Jednak marti mnie dwie rzeczy... "Ma powstać" a jest juz koniec kwietnia sezon rowerowy jak by nie było sie rozpoczął a śladu robót nie widać... Skatepark to nie jest zwyczajny teren do jeżdżenia na desce, rowerze, rolkach. Wymaga profesjonalnego podejscia i odpowiednich kątow na poszczegolnych elementach, wydaje mi sie że jeżeli weźmie sie za tow całości urzad bez konsultacji z kimkolwiek kto sie na tym zna to pieniadze pójdą w blodo bo park będzie ale tylko z nazwy, nie ebdzie spelnial swojej funkcji bo nie da sie na nim jeździć... |
miasto: Toruń dołączył: 2007-02-25 | |
Dodaj odpowiedź » | Nowy temat » |
|
Stowarzyszenie ROWEROWY TORUŃ działa na rzecz powstawania odpowiedniej infrastruktury rowerowej.
konto bankowe BGŻ S.A. 71203000451110000002819490 NIP: 9562231407 Regon: 340487237 KRS: 0000299242